JU Centar za socijalni rad za opštinu Rožaje

 

tel. +382 (0) 51 271 009,
+382 (0) 51 270 174;
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Adresa: ul.30. septembar br. 6

 

Direktor

Husein Ljaić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.


 

Služba za djecu i mlade, odrasla i stara lica

 

Rukovodilac:
Esad Plunac, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Supervizor:
Nedžad Murić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Voditelji slučaja:
Merima Ajdarpašić , e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Sibela Nurković, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.


 

Služba za finansijsko-administrativne i tehničke poslove

 

Rukovodilac:
Elvira Sutović, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.


Pravnik:
Asaf Adrović, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.


 

Služba za materijalna davanja i pravne poslove

 

Rukovodilac:
Armin Dedeić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Stručni radnici:
Faruk Dacić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Seada Pepić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Edina Dacić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Adis Dacić, e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.