SOS1.jpg
SOS1.jpg
Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

OBAVJEŠTENJE

Uvaženi sugrađani,

U skladu sa aktuelnom situacijom u državi, a u cilju očuvanja javnog zdravlja, JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik je redukovao rad.

Još jednom vas molimo da u prostorije Centra dolazite samo u hitnim slučajevima, odnosno kada ne postoji mogućnost da se zahtjev za ostvarivanje određenog prava preda putem e-maila ili putem telefona.

Stručne radnike možete kontaktirati putem telefona br. 040/215-192 i e-maila Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

 

Za prava koja se ostvaruju u Centru, a koja zahtijevaju lično prisustvo, uveden je korigovani režim ulaska i boravka, pa u prostorije Centra odnosno u prijemnu kancelariju ulazi samo po jedan korisnik, s tim da je rad sa korisnicima ograničen na period od 09h do 12h.

 

Podsjećamo vas na dostupnost sledećih kontakt telefona:

  • SOS za žrtve nasilja u porodici 080 111 111;
  • Nacionalna SOS dječja linija 116 111;
  • Crveni krst Crne Gore 069 194 447 (za starije građane i druge ranjive kategorije kojima je potrebna pomoć volontera za kupovinu i druge obaveze);
  • Crveni krst Crne Gore 069 194 476 (pružanje psiho-socijalne podrške).

Takođe, koristimo priliku da se zahvalimo sugrađanima koji su prepoznali ozbiljnost situacije i svoje zahtjeve dostavljaju putem e-maila i telefona.

CSR Nikšić

Pogledaj još novosti