Na osnovu naredbe Ministarstva zdravlja o preduzimanju preventivnih mjera za sprječavanje, unošenje u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja virusa korona, JU Centar za socijalni rad za opštinu Rožaje

O  B  A  V  J  E  Š  T  A  V  A

Korisnike prava i usluga ove ustanove da svoj dolazak u prostorijama JU Centra za socijalni rad za opštinu Rožaje SVEDU NA MINIMUM, te da se o svojim pravima ili zahtjevima mogu informisati telefonskim putem i to na br. 067341713 – Armin Dedeić, dežurni radnik u službi za materijalna davanja i pravne poslove i na br.068616802 – Ismar Fetahović, dežurni radnik u službi za djecu i mlade, odrasla i stara lica.

Za postupke predaje i prijema zahtjeva koji zahtijevaju lično prisustvo stranke, uvodi se korigovani režim rada u prijemnoj kancelariji (br.1) JU Centra za socijalni rad za opštinu Rožaje. Predaja i prijem zahtjeva u prijemnoj kancelariji vršiće se u periodu od 09h do 12h svim radnim danima, dok traju posebne mjere NKT-a za opštinu Rožaje.

Mole se građani koji namjeravaju pristupiti u prostorijama Centra – prijemne kancelarije, da prilikom predaje zahtjeva ulaze jedan po jedan, kao i da sa sobom imaju zaštitnu medicinsku opremu( medicinske zaštitne maske i rukavice)

Na ovaj način želimo zaštiti zdravlje građana i spriječiti širenje korona virusa.

Hvala na razumijevanju.