Uvaženi sugrađani,

Shodno Naredbi o sprovodjenju mjera za sprječavanje infekcije izazvane novim koronavirusom („Sl.list CG“, br. 14/20 i 15/20), a u cilju izbjegavanja većih gužvi u zatvorenom prostoru, molimo Vas da se, do prestanka razloga za sprovođenje posebnih mjera, uzdržavate od dolaska u prostorije Centra za socijalni rad, osim u hitnim slučajevima.

Preporučujemo da stručne radnike kontaktirate putem telefona br. 067/074-421 - Prijemna Kancelarija, 020/230-570 i 020/230-572 centrala, kao i da, ukoliko ste u mogućnosti, pristupite elektronskom podnošenju zahtjeva na E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. (za materijalna davanja) ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. (za Službu za djecu i mlade i Službu za odrasla i stara lica).

Ako želite, zahtjev ili drugu dokumentaciju, možete ubaciti i u poštansko sanduče, koje se nalazi pored ulaznih vrata.

Za usluge koje zahtijevaju lično prisustvo, rad sa strankama obavlja se u periodu od 9 do 12 časova, a uvodi se i korigovani režim ulaska i boravka, koji podrazumijeva da u prostorije Centra odnosno u Prijemnu kancelariju ulazi samo po jedan korisnik.

U slučaju hitnih i neodložnih intervencija, možete kontaktirati pripravnog radnika, 24h dnevno, na broj telefona 067/449-133.

Na ovaj način želimo zaštititi zdravlje gradjana i spriječiti širenje koronavirusa.

Hvala Vam na razumijevanju.

                                                                                                                                                                                                             S poštovanjem,

Centar za socijalni rad Podgorica