JU Centar za socijalni rad za opštine

                                                                    Bar i Ulcinj

SOS1.jpg
SOS1.jpg
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

Coat of arms of Montenegro 01

 

JU Centar za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj

 

16.03.2020.god.

O B A V J E Š T E NJ E

 

 

 Poštovani građani,

Povodom aktuelne situacije izazvane novim  koronavirusom , molimo Vas da imate razumijevanja i poštujete propisane mjere za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa koje je Ministarstvo zdravlja donijelo dana 13.03.2020.godine.  Molimo vas da izbjegavate dolazak u prostorije centra osim u hitnim slučajevima

 te da komunikaciju sa centrom obavljate putem telefona i  e-mail.

Brojevi telefona koje možete pozvati su sljedeći:

030/ 313-336 centrala Centra

030/312-610 centrala Centra

067/587-860  dežurni telefon za izdavanje potvrda

067/214-009 dežurni telefon za neodložne intervencije

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

                         S poštovanjem ,

  

                                                                                                            D i r e k t o r

                                                                                                       Slobodan Đonović

 


 

Coat of arms of Montenegro 01

 JU Centar za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj

PJ Ulcinj

 

16.03.2020.god.

 O B A V J E Š T E NJ E

 

 Poštovani građani,

Povodom aktuelne situacije izazvane novim  koronavirusom , molimo Vas da imate razumijevanja i poštujete propisane mjere za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa koje je Ministarstvo zdravlja donijelo dana 13.03.2020.godine.  Molimo vas da izbjegavate dolazak u prostorije centra osim u hitnim slučajevima

 te da komunikaciju sa centrom obavljate putem telefona i  e-mail.

Brojevi telefona koje možete pozvati su sljedeći:

030 / 412 205  centrala Centra

067 / 025 735 dežurni telefon za izdavanje potvrda

067 / 027 975 dežurni telefon za neodložne intervencije

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

                     S poštovanjem, 

                                                                   RUKOVODILAC

                                                                   Mehmet Duraku

 

 

16.03.2020.god.

NJOFTIM

 Të nderuar qytetarë,

Lidhur me situatën aktuale të shkaktuar nga koronavirusi i ri, Ju lutemi kuptoni dhe respektoni masat e përcaktuara për parandalimin e futjes në vend, eliminimin dhe parandalimin e transmetimit të koronavirusit të ri, lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë në 13.03.2020. Ju lutemi shmangni ardhjen në ambientet e qendrës, përveç në rast urgjence  dhe  komunikoni me qendrën përmes telefonit dhe postës elektronike.

Numrat e telefonit në të cilët mund të telefononi janë si më poshtë:

030 / 412 205  Qendra

067 / 025 735 telefoni  kujdestar për vërtetime për udhëtim

067 / 027 975 telefoni kujdestar për intervenime urgjente

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

         

           Me nderime,

                                                                   UDHËHEQËSI

                                                                   Mehmet Duraku